Att boka bord på någon av Stockholms bästa restauranger behöver inte innebära ett samtal flera månader i förväg. Nu finns det flera tjänster som gör det möjligt för dig att boka bord direkt på hemsidan eller appen. Läs vidare och hitta rätt i Stockholms restaurangliv. 

Tänk även på att vissa restauranger kan vara svårare att boka, exempelvis populära vegetariska restauranger, eller michelinrestauranger.

The Fork

The Fork är en bokningstjänst online som gör det lättare för dig att hitta och boka ett bord på någon av Stockholm bästa restauranger.

Sidan tillhör Tripadvisor, finns tillgänglig i 4 000 städer världen över och har över elva miljoner omdömen du får ta del av. 

Varje gång du bokar bord med The Fork får du ta del av deras belöningssystem som kommer i valutan Yums. Vid varje bokning tilldelas du 100 Yums och blir du en van användare av tjänsten har du chans att få upp till 500 kronor rabatt vid ett restaurangbesök. 

Bokabord.se

Genom BokaBord.se kan du få tag på bord på allt ifrån Stockholms michelinrestauranger till de bästa ställena att äta brunch på. Samtidigt får du chans att boka bord i sista minuten vid spontana infall. 

BokaBord erbjuder bordsbokning via hemsidan och i appen. 

HittaBord.se

På HittaBord.se kan du snabbt och enkelt hitta lediga bord på någon av Stockholms bästa restauranger. Här erbjuds du god överblick av vart det finns lediga bord när du vill vara med om en restaurangupplevelse. 

Restaurangerna som finns via HittaBord.se är av hög kvalitet, finns i olika prisklasser och finns inte din favoritrestaurang med i utbudet ser HittaBord.se gärna att du hör av dig. 

Lastgrab

När du bokar bord på någon av topprestaurangerna i Stockholm med hjälp av Lastgrab erbjuds du att boka bord i sista minuten samtidigt som du får rabatt på ditt restaurangbesök. 

Du bokar enkelt via hemsidan eller i appen där du också får ta del av vilka restauranger som erbjuder rabatt på matnotan.