Torsdag 21 Juni 2018

Esperanto tar farväl

Efter totalt 13 år lägger Esperanto, tillsammans med sina systerrestauranger Imouto och Shibumi, ner sin restaurangverksamhet.

Styrelsen har torsdag 21 juni ansökt om att sätta företaget i konkurs. Det är med stor sorg vi meddelar att Esperanto, Imouto och Shibumi därför har stängt sina restauranger från och med torsdag 21 juni och tills vidare. De planerade sommarrestaurangerna “Sommarsalongen” och “Shibumi Backyard BBQ” kommer därför inte heller att hålla öppet under sommaren.

Vi vill rikta ett stort tack till alla gäster som har besökt oss genom åren och som har fyllt restaurangerna med liv och glädje. Tack även till alla våra underbara leverantörer som med sin passion och kunskap präglat våra restauranger.

Ett stort tack givetvis också till alla fantastiska medarbetare som vi har haft äran och glädjen att få jobba med genom åren.

Det har varit ett äventyr fyllt av kreativitet, kamratskap och kärlek. Därför är det med stor sorg som vi nu tvingas stänga våra kära restauranger.

Varma hälsningar och på återseende!

Sayan Isaksson
Restaurateur

Maria-Magdalena Johansson

Restaurant Manager

Sören Polonius
Head Sommelier

Meny
Välkommen

Säsong nr 26

Efter 13 år och 26 säsonger säger Esperanto farväl.

Med hjälpa av våra fantastiska odlare, uppfödare och leverantörer har vi haft möjligheten att servera er en hedonistisk upplevelse byggd kring närhet, precision, lekfullhet och grönska.

•  •  

Farväl och på återseende!

Bokning
Meny

Bokning

Esperantos matsal har stängt tillsvidare

Öppettider Esperanto

Esperantos matsal har stängt tillsvidare

Adress

Kungstensgatan 2
114 25 Stockholm

Kontakt

08-696 23 23

esperanto@esperantogroup.se

@esperantorestaurant