Esperanto ‘upplevelsen’ 10-rätter

Handdykt vildostron, försiktigt sjudet med knivmussla & fläder

Lätt gravad gös med syrad daikon, kallrökt dashi & wasabi på riktigt

Fågeltartelett

Primöräggula bakad i härsket smör tillsammans med pumpa & pumpakärnspraliné

Rotselleri, syrad & karamelliserad grädde samt Gotlandstryffel

Langoustine ”cru” med brynt kål, garum & kaviar

Marulk ”Kushiyaki”, gammal vitlök & höstmajs

Björkvedseldad 6 månaders tupp från Norrby säteri med oxmärg samt frön, gryn & äpple

Frusen plommonkärnsmjölk med ängssyra & kamomill

Pannkaka på jordärtsskocka med lönnsmör & citronverbena

•  •  •

  Meny 1.950 SEK

Utvalda drycker 1.300 SEK

Alkoholfria drycker 700 SEK